Ny bog – om dig og mig!

Min første bog “Ved du, hvem du er?” er netop udkommet 9. april. Bogen handler om at være den bedste udgave af os selv – alene og sammen med hinanden. Den er en hands-on værktøjskasse med gode redskaber til skabe klarhed, motivation og sætte personlige mål. Og samtidigt et humoristisk indblik i de fascinerende forskelligheder og finurlige særheder, som vi ind imellem undres og frustreres over hos hinanden. Der er en forklaring! Og den får du med et glimt i øjet i bogen, der også indeholder en række af mine helt nye klummer, som ikke tidligere har været trykt.

“Ved du, hvem du er?” er skrevet i samarbejde med Arne Nielsson og Hanne Houbak. Arne Nielsen er coach, en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholder og ti-dobbelt verdensmester i kanoroning. Hanne Houbak er NLP Trainer, 4MAT Master Trainer i Europa og direktør for 4MAT Group A/S, som bl.a. arbejder med pædagogisk metode, kommunikation og læringsstile. Bogen er udgivet på forlaget People’sPress

Og begyndelsen… Ja, det var et interview, jeg lavede med Arne Nielsson til magasinet Fit living i efteråret 2012. Bagefter ringede Arne og spurgte, om vi skulle lave en bog sammen. Resten er historie… og den håber jeg, at du har lyst til læse i “Ved du, hvem du er?”

Interviewet med Arne Nielsson kan du finde under menupunktet ”Journalistisk” sammen en række af mine andre artikler og klummer, som har været bragt i bl.a. Alt for damerne og månedsmagasinet Fit living.

Ved_du_hvem_du_er          ved_du_hvem_du_er_bagside (2)