Hvis alt er muligt…

Har du lyst til forandring? Har du brug for det? Jeg arbejder med personlig 1:1 coaching, hvor jeg kan støtte dig i at opnå klarhed og skabe en plan for fremtiden – så du kan gå efter dine ønsker. Både de store drømme. Og de helt nære mål, der handler om, hvordan du har det lige nu – og hvordan du gerne vil have det fremover. F.eks. allerede i morgen…

Coaching er en anerkendt metode og et stærkt redskab til personlig og faglig udvikling. Coaching kan skabe klarhed og give dig nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale barrierer og nå mål, som du ikke havde troet, var muligt. Vi tager udgangspunkt i dig som menneske, dine erfaringer, din situation og dit livsbillede. Og vi arbejder sammen med at undersøge dine muligheder for at skabe den forandring og lægge den strategi, som virker allerbedst for dig og vil give dig netop det, du ønsker.

Dit ønske kan være alt fra: At blive gladere, finde din indre drivkraft, føle motivation, starte din egen virksomhed, leve sundere, få mere harmoni mellem arbejdsliv og familieliv, opdage din passion, skifte karrierespor, få større gennemslagskraft, mindre stress, mere nærvær, blive bedre til at prioritere, til at møde andre mennesker, til at møde kærlighed, få større selvværd, finde mening, blive klar på dine kerneværdier, have mere tid til dine børn, have mere tid til dig selv…

Der er ikke noget mål, der er for stort. Heller ikke for småt. Det handler udelukkende om dig – og dit ønske om forandring.

Hvis alt er muligt, hvad vil du så gerne…?

Jeg er Int. certificeret ICI advanced Coach samt Int. certificeret EMP professionel Coach. ICI er verdens mest krævende og ambitiøse certificeringsystem. International Coaching Institute (ICI) har det samme høje, etiske regelsæt som de to andre, store internationale organisationer, ICF og ICC.

ici     EMP