Er din dårlige vane (i virkeligheden) din bedste ven? Læs coachingklummen i det nye nummer af Alt for damerne (nr 19)

Er der nogle fællestræk for såkaldt ”dårlige” vaner? Ja, de er der af en grund, og de virker! Tit repræsenterer de det udisciplinerede i vores ellers så effektive, travle og ekstremt (selv)disciplinerede liv. De er de små lommer i hverdagen, hvor vi bare giver slip, trækker i den mentale joggingbuks med hængerøv og lukker lysten ind. Hvad vil du helst ændre – din ”dårlige” vane eller de omstændigheder i dit liv, som gør, at du har brug for den? Læs mere i det nye nummer af Alt for damerne, som er i butikkerne fra torsdag d. 8. maj.

 

Siger du for tit ja? –  læs den første af mine nye coachingklummer i Alt for damerne i denne uge (nr 17)

I det nye nummer af Alt for damerne, som er i butikkerne fra torsdag d. 24. april, kan du læse den første af mine coachingklummer, som løbende vil blive bragt i bladet. Den første handler om, hvad der sker, når vi siger (for meget) ja til andre og (for lidt) ja til os selv. Se, hvordan du knækker den nød…

 

Min første bog ”Ved du, hvem du er?” er i din boghandel nu.

“Ved du, hvem du er?” handler om hvem vi er. Alene og i vores relationer til andre. Hvad der dræner og omvendt giver energi. Hvordan vi får det bedste ud af os selv og hinanden. Og om, hvordan du kan blive helt skarp på, hvad du egentlig gerne vil i dit liv? Bogen går i dybden med de fire grundlæggende typer, som vi alle sammen rummer i forskellig grad: Den empatiske Diplomat, den videnssøgende Analytiker, den handlekraftige Praktiker og den dynamiske Entusiast. Og giver adgang til to test, så både du selv og en, du kender, kan få kendskab til jeres individuelle profiler.

Bogen er skrevet i samarbejde med Arne Nielsson og Hanne Houbak, og sammen sætter vi bl.a. fokus på de fire typers forskelligheder, som kan give visse udfordringer…  når de havner i kategorien ”fejl”. De kan omvendt også være ret fantastiske og fascinerede. Vidste du f.eks., at langt, langt de fleste af os forelsker os i og finder sammen med en partner, som er en anden type end os selv. Så mange som 87 procent. Viser en undersøgelse lavet af About Learning Inc, der står bag 4MAT og de fire typer, vi arbejder med i ”Ved du, hvem du er?”

Med andre ord: Der må også være noget utroligt dejligt og tiltrækkende ved de der ubegribelige modsætninger, forskelligheder og finurlige særheder. Tænk, hvis vi også kunne lære forstå dem. Og sige til hinanden, hvad vi hver især har brug for. Det kræver kun… at du ved, hvem du er. Og hvem, vi andre er

“Ved du, hvem du er? er udgivet på People’sPress  og udkom 9. april 2014. Du kan læse mere om bogen under menupunktet “Ny bog”.

Ved du hvem du er fælles foto 1